Particuliere projecten

Mars Schilderwerken als uw partner.

Het onderhoud van uw huis kan een kostbare operatie zijn. Dat begrijpen we als geen ander. Daarom is het belangrijk dat dit zorgvuldig gebeurt en dat u niet voor verrassingen komt te staan. Het gebruik van goede materialen, verf en kundige mensen is dan vereist. Het is daarom erg belangrijk om voor een betrouwbare partner te kiezen die aantoonbaar tevreden klanten heeft. Bij Mars Schilderwerken bent u aan het juiste adres. Wij kunnen u zekerheden bieden die u gerust kunnen stellen.

Nu ook stucwerk bij MSW

Vanaf 2022 kunt u voor al uw verf en stucwerk bij één aanbieder terecht. Dat geeft zekerheid en één aanspreekpunt.

De zekerheden bij Mars Schilderwerken

Wij zijn aangesloten bij het De Beter Schilder keurmerk. De garanties die het keurmerk u biedt zijn:

 • Alleen echte Vak-schilders krijgen het keurmerk.
 • Onafhankelijke en gratis bemiddeling door een externe expert als we het ergens over oneens zijn.
 • Het lidmaatschap garandeert u dat u te maken heeft met een gecontroleerd en betrouwbaar schildersbedrijf.
 • Ruime garantie op binnen -en buiten schilderwerk.
 • Bij oplevering ontvangt u een officieel garantiecertificaat.

Uw project plannen

Om uw project zorgvuldig af te handelen volgen wij de volgende stappen;

 1. Bezoek en overleg
 2. Offerte
 3. Goedkeuring offerte
 4. Planning inzet personeel
 5. Wekelijkse update van de voortgang
 6. Afronding
 7. Overhandiging garantiecertificaat na oplevering

Ons voorstel: Onderhoudsplan!

Goed onderhoud van uw woning of pand is uiterst belangrijk, ook het schilderwerk heeft onderhoud nodig. Vooral de liggende delen en de zonzijde van de woning hebben veel te lijden, maar ook beschadigingen kunnen het schilderwerk sterk aantasten. Daarom is het verstandig om regelmatig uw schilderwerk te laten inspecteren. En dat kan met een vrijblijvend onderhoudsplan van Mars Schilderwerken!

We komen persoonlijk bij u langs om kennis te maken en uw wensen door te nemen. In de meeste gevallen stellen we een onderhoudsplan op voor een periode van 7 tot 10 jaar. Hierbij wordt er, afhankelijk van uw wensen, bijvoorbeeld om de 2 à 3 jaar een inspectie uitgevoerd. Daarna ontvangt u van ons een rapportage van de conditie van het schilderwerk. Hierin staat vermeld welke werkzaamheden wij u aanbevelen. Uiteraard bepaalt u vervolgens wat er uitgevoerd gaat worden!

Een onderhoudsplan is altijd vrijblijvend en het afsluiten is dus altijd gratis, u betaald de kosten op de manier waarop u het beste uitkomt. In termijnen of na elk schilderwerk, wat u het fijnste vind. Met het uitvoeren van een onderhoudsplan blijft uw woning of pand in een goede conditie, tegen beheersbare kosten en voorkomt u bovendien houtrot. U hoeft niet meer aan het schilderwerk te denken: Mars Schilderwerk denkt namelijk graag met u mee!

Projecten die we hebben gedaan:

Neem contact met mij op!