Wat ons bezig houdt

Met trots kunnen wij U vertellen dat de aanmelding bij de Alpe d’Huez een feit is. Onze strijd tegen kanker gaat dan ook gewoon verder. https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/keesmars
Tevens zullen wij ook weer t.b.v. het Robert Mars een nieuwe aktie starten met kortingen voor de klant welke ten goede komen aan KiKa. http://robertmarstoernooi.nl/
In opdracht van aannemersbedrijf Mark Littel uit Beesd gaan we dit jaar een vrijstaande woning geheel schilderen. Tevens mogen we voor deze opdrachtgever dit jaar een nog onbekend aantal kapsalons welke zij gaan restylen schilderen.

Ook mogen we voor de  Koninklijke Weijmans B.v uit Veenendaal kunnen we dit jaar weer enkele nieuwe opdrachten gaan uitvoeren.

Dit jaar verwelkomen we ook een nieuwe klant, namelijk Schildersbedrijf Wim Tijssen uit Opheusden, met wie we ook afgelopen jaar al een goede werkrelatie mee op hebben mogen bouwen.
Ook het kinderdagverblijf “kleintje Zuid”, https://www.kleintjezuid.nl/  heeft ons opdracht verstrekt om het kinderdagverblijf op de Afroditekade opnieuw te schilderen.

Samen met Schildersbedrijf Henri Schellekens zijn we een Joint Venture aangegaan om zo ook onze spuitcapaciteit te vergroten. Wij zijn inmiddels voorzien van 3 st eigen pompen met elk een andere toepassing.

1x graco gx FF t.b.v  deuren /kozijnen/ winkelinrichtingen

1x graco pro 495 t.b.v wanden en plafonds

1x wagner SF 23 plus aircoat systeem t.b.v. keukens , deuren en kozijnen  alles waar spray niet gewenst is

Ook hebben we de werkzaamheden aan het kunstwerk “het ding”van Naum Gabo op de Coolsingel in Rotterdam dit jaar afgerond. https://www.facebook.com/marsschilderwerken.mars

De openingsdatum volgt nog.

Verder hebben we begin dit jaar de binnenschilderwerkzaamheden bij de Fam. Juijn ook weer af mogen ronden en is er reeds overleg over de schilderwerkzaamheden van de buitenzijde van de woning.

Ook onze andere particuliere klanten benaderen ons weer volop voor nieuwe opdrachten. Dus indien U ook van onze diensten gebruik wilt maken adviseren wij U niet te lang te wachten gezien het nieuwe buitenschilderseizoen al voor de deur staat.

Al met al zien we het nieuwe jaar wederom zonnig tegemoet, dit uiteraard mede dankzij U.

Vergeet niet te onze actiepagina in de gaten te houden voor nieuwe Acties!!

 

Met Vriendelijke groet,

Kees Mars