MSW op tv.

In juli van 2022 is Mars schilderwerken verschillende malen op tv geweest met zijn nieuwe concept om de wandafwerking volledig voor klanten te kunnen verzorgen. 

De klant hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over het stucwerk. Wanneer is het klaar ?, is het goed genoeg zodat de schilder er mee verder kan?. Klopt de planning?. Al deze zorgen neemt MSW weg door zowel Mars Stucwerken, als Mars schilderwerken het werk te laten doen.

Hiernaast kunt u de uitzending alsnog bekijken.

5 Augustus 2020

Particulier project:

Kunststof kozijnen schilderen!

De eigenaar van deze woning nam geen risico. Hij maakte gebruik van onze VRZ serice! (Vooraf Resultaat Zien)

Dan kunt u de kleurkeuze van de verfwerkzaamheden in een foto zien. In dit geval de komende kleur van de kunstof kozijnen. Een optie die wij bieden tegen een kleine vergoeding. Daarmee voorkomt u de verkeerde keuze en zijn verschillende kleurcombinaties vooraf te overwegen. 

Particulier project in Geldermalsen, geheel in eigen MSW steigers. Kunstofkozijnen die geheel verweerd waren in een nieuwe kleurstelling opgeleverd. Gereed in 5 werkdagen

Vooraf weten hoe het er uit ziet?

Twijfelt U ook zo aan de kleuren, in of op uw woning? Dan hebben wij de oplossing.

Met ons grafisch programma kunnen wij de kleuren inscannen op Uw foto. Indien gewenst een kleuradvies en of meerdere voorbeeldkleuren. Dit wordt desgewenst toegepast in al onze offertes, maar is ook als losse opdracht beschikbaar (hieronder offerte aanvraag). Geen verrassingen meer, maar vooraf duidelijkheid en kostenbesparing.

Neem contact op met mij voor een offerte!